Menu Sluiten

Onderhoud Kantoor

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Herstelling Gebouwen – Onderhoud Bedrijfsgebouw – Onderhoud Gebouwen – Onderhoud Kantoor – Onderhoud Winkel – 

Wenst u meer info over onderhoud kantoor kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Onderhoud Kantoor

Bouw | Hvac | Brandveiligheid | Onderhoud | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderhoud kantoor

menu home ocs diensten offerte contact laat uw kantoren poetsen door ons poetsbedrijf uit antwerpen bent u op zoek naar een poetsbedrijf in antwerpen voor het onderhoud van uw kantoren ocs uit meerhout is flexibel en inzetbaar buiten de kantooruren. We poetsen uw kantoren steeds volgens afspraak. Poetsen van kantoren regio antwerpen ocs is een poetsbedrijf uit meerhout antwerpen en is al jaren gespecialiseerd in onderhoud van kantoren in de regio antwerpen. Onze kantoren liggen vlakbij de autostrade hasselt antwerpen. Ons poetsbedrijf maakt een onderhoudsplan voor uw bedrijf of kantoren op. Daarna worden deze wekelijks tweewekelijks of maandelijks uitgevoerd. Wij beschikken over verschillende ervaren teams in en rond antwerpen. We zijn dus snel ter plaatse om volgens afspraak het onderhoudsplan uit te voeren onderhoud kantoor binnen ieders budget Onze hyginische zorgen gaan een stapje verder naast het algemeen onderhoud en het reinigen van kantoren kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten het onderhoud van food installaties de reiniging van ramen in kantoren bedrijven of wink.

overslaan en naar de inhoud gaan jobs nieuws group democo group verzamelt de expertise van werknemers en gespecialiseerde bedrijven in aanneming ontwikkeling technieken en afwerking. The value builders ontwikkeling ontwikkelaar van kernversterkende vastgoedprojecten voor wonen werken en ontspannen op maat van de steden van morgen. Afwerking allround partner in interieurbouw voor maatwerk van ontwerpadvies tot finale afwerking van elk project. Aanneming bouwbedrijf en algemeen aannemer voor elk type bouwproject van ruwbouw tot kantenklaar van nieuwbouw tot renovatie. Democo heeft ook vestigingen in polen democo poland en portugal dpco. Technieken installeert en onderhoudt elektrotechnische installaties met oog op de toekomst. Beveiliging van professionele omgevingen met bewakings en beveiligingssystemen op maat. Technische service en herstelling van elektriciteit verlichting hvac warmtepompen zonnepanelen en sanitair bij bedrijven openbare instellingen ziekenhuizen en retail. Hvac amp sanitaire installaties v.

Vragen over Onderhoud kantoor

home liften algemene infopersonenliften goederenliften algemene infogewone goederenliftenhefplatformenkleingoederen en keukenliftenautoliftenaandrijvingafwerking onderhoud renovatie normering en wetgeving keuring van uw liftveiligheidtoegankelijkheid ons bedrijf beleidsverklaring contacteer ons service liftit nv beschikt over een onderhoudsdienst die aangestuurd wordt vanuit ons kantoor in vosselaar. Onze onderhoudsdienst is zo ingericht dat wij onze service uur per dag dagen in de week kunnen garanderen. Buiten de reguliere kantooruren zijn wij altijd te bereiken waarbij onze eigen medewerkers u te woord staan. Het voordeel is dat onze medewerkers de klanten en producten kennen en daardoor beter in staat zijn u te helpen. Wij maken geen gebruik van de diensten van een callcenter De verscheidenheid van onderhoud kantoor Wij zijn in staat om in noodgevallen onze service binnen de gestelde termijn te verlenen. Storingen kunnen uur per dag dagen per week gemeld worden.