Menu Sluiten

Herstelling Bedrijfsgebouw

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Wij creëren uw comfortzone

Group Jansen biedt totaalpakketten aan voor de specifieke marktsegmenten offices, health & cleancare, retail, leisure en tunnels. Hierbonder vindt u een gedetailleerd overzicht van alle sectoren waarin Group Jansen actief is.

Group Jansen is actief in verschillende domeinen. U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of – renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Group Jansen biedt ook eigen producten aan. Vanuit onze productiehallen in de Benelux leveren wij u graag onze verhoogde vloeren, gefabriceerde gipskartonelementen, verplaatsbare wanden, KAY intelligente plafondsystemen en clean-solutions tegen COVID-19 aan.

Bij Group Jansen leggen we de lat hoog. Onze 600 professionelen doen er elke dag alles aan om onze ambitieuze opdracht in praktijk te brengen en onze doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

00146260014626

More info

tags: Herstelling Gebouwen – Onderhoud Bedrijfsgebouw – Onderhoud Gebouwen – Onderhoud Kantoor – Onderhoud Winkel – 

Wenst u meer info over herstelling bedrijfsgebouw kijk dan vlug op https://www.groupjansen.com/nl/ | Herstelling Bedrijfsgebouw

Hvac | Renovatie | Bouw | Interieur | Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstelling bedrijfsgebouw

ga naar inhoud toggle navigation home diensten onderhoud herstelling centrale verwarming schoorsteen sanitair contact winkel home raquo diensten raquo centrale verwarming centrale verwarming u kan bij de keteldokter terecht voor het professioneel plaatsen en herstellen van centrale verwarmingssystemen op gas of stookolie evenals voor het aankopen van een kachel van kwaliteit herstelling bedrijfsgebouw zijn vaak veelgevraagd Het belang van een goed onderhouden centrale verwarming wij verkopen onder meer bekende en betrouwbare merken als buderus acv en saint roch couvin. Wij beseffen ons namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om uw verwarming correct en tijdig te laten onderhouden. Centrale verwarming is mits goed gebruikt de meest voordel.

van oost renovaties van oost renovaties home wat we voor u doen wie we zijn werkwijze realisaties jobs contact prijsaanvraag home wat we voor u doen onderhoud en herstellingen onderhoud en herstellingen grondig onderhoud en reparaties aan gebouwen elk gebouw heeft onderhoud nodig. Zo ook appartements kantoor en bedrijfsgebouwen in medeeigenschap en onder beheer van een syndicus. Van oost renovaties staat u bij met grondig en zorgvuldig onderhoud en herstellingen aan binnen en buitenzijde van het gebouw. U kan bij ons terecht voor werken zoals reparatie van pleisterwerk reinigen en herstellen van dakgoten en zinkwerk plaatsen van vogelwering reparatie van lekkages in daken en riolering cementeren en waterdicht maken van kelders en het onderhouden van opritten en garages. Ook voor planmatig onderhoud van de buitenzijde van uw gebouw worden wij graag uw vaste onderhouds en renovatiepartner De verkoopprijs van herstelling bedrijfsgebouw Bekijk snel onze realisaties op het vlak van onderhoud en herstelling ga naar onze referenties isolatiewerken terug naar overzicht renovatieplannen contacteer ons in ve.

Sterke info over Herstelling bedrijfsgebouw

de medts menu industrile schilderwerken fijnschilderwerken vacatures contact nieuw bedrijfsgebouw privacy industrile schilderwerken de medts nv is gespecialiseerd in industrile schilderwerken en betonherstellingen. Wij voeren onder andere volgende werkzaamheden uit straalwerken alle soorten coatings epoxy pu vinylester betonherstellingen gecertificeerd door bcca waterstralen metallisatie bekijk hier ons samenwerkingsproject met vdab brandbescherming betoninjecties industrievloeren zuurbouw eigen werkplaats vacatures de medts simon de heuvellaan b wijnegem tel fax email infodemedts.be webdesign volta .